Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας | Δημήτρης Κουτσιάδης : “Οι ήρωες έπαθαν, έμαθαν και τελείωσαν”

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στις μέρες μας, παραμένει “ζωντανό” κυρίως λόγω της ύπαρξης ανθρώπων που το αγαπούν.

Οι λεγόμενοι “ήρωες” δηλαδή, καθώς κανείς δεν προσμένει αναγνωρισιμότητα, πόσω μάλλον έσοδα, σε μια εποχή οικονομικής ύφεσης που δεν επιτρέπει και πολλά “ανοίγματα”.

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Κουτσιάδης, ο άνθρωπος που έδωσε…οξυγόνο στην ΑΕ Καβασίλων, που από τα κακοτράχαλα γήπεδα της Γ Ερασιτεχνικής, την ανέβασε γρήγορα στην Α Ερασιτεχνική, όπου είχε μια αξιόλογη πορεία, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου Argo στην περιοχή, δουλευταράς και φιλότιμος σε όσους τον ξέρουν, πόσταρε σήμερα για τα πέντε χρόνια στα οποία έδωσε ότι είχε και δεν είχε για την ομάδα, που κατά τα φαινόμενα αλλάζει ρότα, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Το ποστάρισμα του :

“Περάσαμε 5 ωραία χρόνια με πολλές δυσκολίες σε δύσκολους καιρούς τώρα τα πράγματα όμως είναι αλλιώς η ήρωες τελείωσαν ή μάλλον έπαθαν και έμαθαν… Εις το επανιδείν ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψουμε όταν τα πράγματα είναι αλλιώς…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι δυστυχώς ή ευτυχώς. Και στους δύο τρεις που έμειναν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν αυτοί…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected