Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Φοβερή Εμμανουηλίδου, το πάλεψε η Τσουκαλά (vids)

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κράταγε το…καλό για τη σημαντικότερη – μέχρι σήμερα – διοργάνωση της χρονιάς. Η νεαρή στη δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τερμάτισε τα 100 μ. σε 11.21 (0,1) ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και πέρασε εύκολα στον αυριανό ημιτελικό του αγωνίσματος.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου ήταν νικήτρια στη σειρά της κάνοντας μία πολύ καλή κούρσα, παρότι στην εκκίνηση δεν έφυγε όσο καλά θα ήθελε αναπτύχθηκε σωστά και έφτασε πρώτη στον τερματισμό.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, το στάδιο είναι πάρα πολύ γρήγορο, βέβαια ένιωθα κι εγώ πάρα πολύ καλά. Οι προηγούμενες κούρσες ήταν μέτριες σχετικά. Σε κάθε αγώνα έτρεχα 100 μ. και 200 μ. και μου βγήκε η κούραση. Όμως αυτό που είχε σημασία ήταν να είμαστε καλά στον μεγάλο αγώνα. Και είμαι εδώ με στόχο να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Αύριο στον ημιτελικό θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένη και να μην κάνω λάθη. Σήμερα έκανα κάποια λάθη στην εκκίνηση που δε θέλω να επαναλάβω”.

Η αθλήτρια αναφέρθηκε και στον τελικό. “Η πρόκριση στον τελικό είναι ένα όνειρο για εμένα. Είναι ένας δύσκολος στόχος, τον οποίος θα κυνηγήσω”, είπε η νεαρή, που πέρασε στον αυριανό ημιτελικό με τον τρίτο χρόνο.

Πολύ κοντά σε πρόκριση στον ημιτελικό βρέθηκε και η Δήμητρα Τσουκαλά, που τερμάτισε στην πέμπτη θέση της σειράς της με 11.48 (0,4) και κατέλαβε την 27η θέση (με την προσθήκη των αθλητριών που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό). Η αθλήτρια έμεινε για μία θέση μακριά από την πρόκριση.

“Για άλλη μία φορά για μία θέση εκτός”, είπε αρχικά η αθλήτρια και συμπλήρωσε. “Αισθανόμουν πολύ καλά μέσα στην κούρσα και πίστευα πως θα γράψει κοντά στο 11.40. Δυστυχώς, δε βγήκε. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και προσπαθώ για το καλύτερα. Ήταν μια καλή εμπειρία. Πλέον σκέφτομαι την παρουσία μου στη σκυτάλη, όπου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected