Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Ζάλτος και Αναστασάκης αναμένουν τη διεξαγωγή του Β γκρουπ (vids)

Στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Κώστας Ζάλτος κατάφερε να καταγράψει μια καλή παρουσία που είναι ικανή να του δώσει την πρόκριση στον τελικό της σφυροβολίας.

Ο 24χρονος αθλητής είχε καλύτερη βολή στα 74,49 μ. από την πρώτη προσπάθεια, έστειλε τη σφύρα στα 70,80 μ. στην δεύτερη βολή και έκλεισε τον αγώνα του με 72,02 μ. για να καταλάβει την έβδομη θέση στο Α προκριματικό γκρουπ.

Μία θέση πίσω του βρέθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης, που στην τέταρτη συμμετοχή του στη διοργάνωση είχε καλύτερη βολή στα 73,60 μέτρα. Ο αθλητής ξεκίνησε με 70,80 μ. και στην τρίτη του προσπάθεια πέτυχε 72,55 μέτρα.

Οι δύο αθλητές θα περιμένουν τη διεξαγωγή του δεύτερου γκρουπ για να δουν αν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό.

“Ελπίζω να καταφέρω να προκριθώ στον τελικό. Ένιωσα καλά. Μου βγήκε στην πρώτη βολή και μετά σφίχτηκα. Μετά προσπάθησα να ρίξω ακόμη περισσότερα μέτρα και δεν τα κατάφερα. Προσπάθησα να το διορθώσω στην τελευταία βολή, αλλά με τόσα μεγάλα γκρουπ δεν μπορούμε να είμαστε ενεργητική για τόση ώρα και τελικά το έχασα“, τόνισε ο Κώστας Ζάλτος.

Από την άλλη ο Μιχάλης Αναστασάκης δήλωσε: “Δεν είμαι ευχαριστημένος. Πολλά τεχνικά λάθη στη βαλβίδα. Η δύναμη φέτος έχει πάει στο Θεό. Η τεχνική όμως δεν μου βγαίνει. Αυτό είναι το θέμα. Θέλω να αλλάξω πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να βρει πάνω στη βαλβίδα. Νιώθω καλά αλλά έχω χάσει την τεχνική. Το κεφάλι κάτω και δουλειά για το Παρίσι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected