Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Ο Γκαραγκάνης απόλαυσε τη συμμετοχή του στα 200 μέτρα (vids)

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και κατέλαβε την 21η θέση με 20.93 (0,8).

Ο αθλητής, σε αντίθεση με τον προκριματικό, έδειξε να απολαμβάνει την κούρσα και να κρατά ως θετική ανάμνηση την παρουσία του στο πρώτο ευρωπαϊκό της καριέρα του σε ατομικό επίπεδο.

“Ήμουν λίγο συντηρητικός στο πρώτο 200άρι κυρίως γιατί ήμουν στο 2ο διάδρομο, όμως, ένιωσα πολύ καλά στο δεύτερο μισό. Δεν είναι ο χρόνος που θα ήθελα, ωστόσο ήταν μια καλή παρουσία μετά το μεγάλο διάστημα με διαδοχικούς αγώνες. Νιώθω πως χρειάζομαι λίγες ημέρες ξεκούραση για να επανέλθω και πάλι σε καλό επίπεδο. Πνευματικά νιώθω πολύ καλά, όμως, το κορμί χρειάζεται λίγη ξεκούραση, καθώς φέτος έκανα πολλούς αγώνες, κάτι που δεν έχω συνηθίσει να κάνω. Στη διάρκεια της χρονιάς καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ καλό 100άρι, ωστόσο δεν προλάβαμε να ρίξουμε λίγο παραπάνω το χρόνο μας σε αυτό. Στα 200 μ. χρειάζομαι ακόμη χρόνο και κούρσες και θα έρθουν καλές παρουσίες”, είπε ο αθλητής που αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βόλου.

Την κορυφαία επίδοση του ημιτελικού πέτυχε ο Ιταλός Φιλίπο Τόρτου με 20.14!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected