Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Τσιάμης και Πανταζής ολοκλήρωσαν την παρουσία τους (vids)

Ο προκριματικός στο τριπλούν ήταν ένα από τα πρωινά αγωνίσματα της σημερινής τρίτης ημέρας των αγώνων.

Ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Ανδρέας Πανταζής εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο αγώνισμα, ωστόσο δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελαν. Ο Τσιάμης κατέλαβε τη 15η θέση με 16,33 μ. και φάνηκε πως μπορούσε να πετύχει επίδοση πάνω από τα 16,48 μ., που θα του έδινε θέση στον τελικό. Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη έκανε το 16,32 μ. στην πρώτη προσπάθεια κι έπειτα δύο άλματα στα 16,33 μέτρα.

“Ήμουν σε κατάσταση να περάσω στον τελικό. Δεν το πιστεύω πως δεν τα κατάφερα. Έχω επτά συμμετοχές και στις δύο τελευταίες διοργανώσεις δεν μπήκα τελικό. Έμεινα για μία ακόμη φορά έξω, πούλησα τον σημερινό αγώνα και τους βαθμούς που θα με έστελναν στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, είπε ο Τσιάμης εμφανώς στεναχωρημένος.

Ο Πανταζής έκανε ένα έγκυρο άλμα στα 15,36 μ. και μετά είχε δύο άκυρες προσπάθειες κι έκλεισε τον αγώνα του στην 27η θέση.

“Σε όλες τις μεγάλες τελευταίες διοργανώσεις πηγαίνω με μια καλή επίδοση, που στη συνέχεια όμως δεν μπορώ να το μεταφράσω σε μεγάλη διοργάνωση. Αυτό είναι κάτι που μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και πρέπει να βρω έναν τρόπο να το διαχειριστώ. Και δεν είναι ότι μπαίνω με άγχος. Ίσως να έχω και να μη μου μεταφράζεται ως άγχος.

Δε γίνεται να είμαι τόσο ασταθής στις επιδόσεις μου. Για κάποιο λόγο μπλοκάρω και δεν καταφέρνω να κάνω αυτό που μπορώ. Σε κάθε αγώνα μπαίνω και θέλω να τους “φάω”. Τελικά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν βγαίνει αυτό που πρέπει. Είναι σαn να ξέρεις ποδήλατο να θες να κάνεις και να μην μπορείς”, είπε ο Ανδρέας Πανταζής για το σημερινό του αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected