Κατηγορίες
BET

Πάμε στοίχημα στους Ολυμπιακούς με μπάσκετ στο Rtbet

Ο Ολυμπιακοί αγώνες πλησιάζουν και αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά αθλήματα που θα τραβήξει τα βλέμματα πολλών πάνω του είναι αυτό του μπάσκετ. Το μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μάζευε ανέκαθεν όλα τα αστέρια του κόσμου, από NBA μέχρι και την Ευρωλίγκα. Για το λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη μερίδα οπαδών που θέλουν να απολαύσουν το θέαμα και ταυτόχρονα να παίξουν κάποιο στοίχημα σε στοιχηματικές πλατφόρμες όπως για παράδειγμα το Rtbet. Στο παρακάτω κείμενο, θα πραγματοποιήσουμε μία ανάλυση των κορυφαίων ομάδων που περιμένουμε να κατακτήσουν τη διοργάνωση.

Σερβία 

Η εθνική ομάδα της Σερβίας αποτελεί ανέκαθεν μία από τις καλύτερες, αφού η σερβική μπασκετική σχολή φαίνεται πως δεν ξεμένει ποτέ από ταλέντα. Οπότε, ακόμα και φέτος το ρόστερ της είναι συναρπαστικό, αφού διαθέτει τρομερά ταλέντα τα οποία μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, περιμένουμε να δούμε στο παρκέ να παρατάσσονται παίκτες όπως ο Γιόκιτς, ο Μπογκντάνοβιτς, ο Μιλουτίνοφ και πολλοί ακόμα. Οπότε, η Σερβία αποτελεί καλή επιλογή εάν κάποιος αποφασίσει να παίξει στο Rtbet την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Σερβία.

Γερμανία

Οι Γερμανοί προέρχονται με φόρα από την τεραστίων διαστάσεων επιτυχία που πέτυχαν την περασμένη χρονιά, όταν κέρδισαν την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Βέβαια, η συγκεκριμένη επιτυχία μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται, αφού η γερμανική ομάδα διαθέτει άφθονο ταλέντο στις τάξεις της, ενώ ο κορμός των παικτών της είναι αρκετά μικρός σε ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε και άλλες επιτυχίες από αυτό το σύνολο στα επόμενα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, εάν κάποιος επιλέξει να παίξει στο Rtbet τη Γερμανία για κατάκτηση, μπορεί να βγει πράγματι αληθινός.

Ισπανία 

Οι Ισπανοί έχουν αποδείξει ότι είναι μία ομάδα που ξέρει τον τρόπο να κερδίζει. Ακόμα και φέτος που δεν έχει τόσο μεγάλα ονόματα και αστέρια στην ομάδα της, πάντα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούμε να την ξεγράψουμε ποτέ. Και ο λόγος είναι διότι όσες φορές έτυχε να την υποτιμήσουμε στις περασμένες διοργανώσεις, πάντα έβρισκε ένα τρόπο να φτάσει ψηλά, ακόμα και μέχρι την κατάκτηση.

ΗΠΑ

Η εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ δεν χρειάζεται συστάσεις. Έπειτα από την περσινή αποτυχία, τα αστέρια του NBA, ενεργοποιήθηκαν και μαζεύτηκαν όλοι μαζί, προσπαθώντας να επαναφέρουν τα πράγματα στην κανονικότητα. Έτσι, η παρουσία ονομάτων όπως είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς ή ο Στέφεν Κάρι κάνουν τη συγκεκριμένη ομάδα να είναι πέραν κάθε αμφιβολίας το νούμερο ένα φαβορί. Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι μάλλον δεν αξίζει να παίξει κάποιος στο Rtbet για κατάκτηση τις ΗΠΑ, αφού η ομάδα είναι τόσο καλή που η απόδοση θα είναι μικρή.

Συμπέρασμα

Οι φίλοι του μπάσκετ περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν τους αγώνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού εκτός από θέαμα, θα υπάρχουν και πολύ καλές στοιχηματικές επιλογές σε πλατφόρμες όπως το Rtbet. Επιγραμματικά, τα κορυφαία σύνολα εθνικών ομάδων είναι η Σερβία, η Γερμανία και η Ισπανία. Βέβαια, η ομάδα που αναμένεται να τραβήξει τα όλα τα φώτα πάνω της, δεν είναι άλλη από τις ΗΠΑ του Λεμπρόν, του Ντουράντ και πολλών ακόμα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected