Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρώμη 2024: Συνεχίζει τον αγώνα του ο Ανδρέογλου στο δέκαθλο (vid)

Ο Άγγελος Ανδρέογλου ξεκίνησε τον αγώνα του στο δέκαθλο. Η αρχή έγινε με τα 100 μ. όπου τερμάτισε στην έβδομη θέση στη δεύτερη σειρά και στη 19η στο σύνολο με 11.07 (-0,4). Την ίδια ακριβώς επίδοση με αυτή που σημείωσε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα όπου βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Στο μήκος τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κάποια προβλήματα στη φόρα του τον ανάγκασαν να κάνει άκυρες τις δύο πρώτες προσπάθειες. Έτσι, στο τρίτο και τελευταίο άλμα μπήκε επιφυλακτικά προκειμένου να μην ακυρωθεί και τελικά μετρήθηκε 7,05 μ. (0,8).

Η σφαιροβολία ήταν το τελευταίο αγώνισμα της πρώτης ημέρας. Η πρώτη βολή ήταν στα 12,59 μ. ακολούθησε μια ακόμη στα 11,90 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με άκυρη βολή.

Με την ολοκλήρωση των τριών αγωνισμάτων βρίσκεται στην 23η θέση με 2.313 βαθμούς.

“Το γήπεδο είναι υπέροχο και χαίρομαι που το ζω όλο αυτό. Είμαι καλά γενικώς. Στα 100 μ. σε κάποιες λεπτομέρειες χάθηκε ένας καλύτερος χρόνος. Στο μήκος ένιωθα καλά. Έκανα το πρώτο άλμα άκυρο και πιέστηκα λίγο. Πήγα κι άλλο πίσω και στο τρίτο δεν βρήκα καν βαλβίδα. Στη σφαίρα η πρώτη μου βολή ήταν κακή, αλλά βγήκαν μέτρα και στη συνέχεια ρίσκαρα. Τώρα πάμε για ξεκούραση και συνεχίζουμε”, τόνισε ο Ανδρέογλου μετά την ολοκλήρωση του πρωινού προγράμματος.

Στις 20:30 ξενικά το ύψος του δεκάθλου και η πρώτη ημέρα ολοκληρώνεται στις 23:20 με τα 400 μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected