Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Η…ορμή της Εθνικής μας στα πρώτα λεπτά, έδωσε τη νίκη στο φιλικό με τη Μάλτα (vid)

Στο φιλικό παιχνίδι με τη Μάλτα στο Σάλτσμπουργκ, στο οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο προηγούμενο φιλικό με τη Γερμανία, η Εθνική Ομάδα επικράτησε εύκολα 2-0.

Στο 6ο λεπτό ο Παυλίδης ανατράπηκε από τον Αλ Τούμι και ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην Εθνική.

Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών και ύστερα από ασίστ του Παυλίδη, ο Χρήστος Τζόλης με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αλ Τούμι.

Στο 31′ ο Τζολάκης, στην παρθενική του εμφάνιση με το εθνόσημο, απομάκρυνε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Μπονγκ εκτός περιοχής.

Στο 2ο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός ήταν εμφανώς πιο χαλαρός και παρότι η Εθνική δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρει με τους Μπακασέτα (50′-60′) και Τζόλη (68′), ολοκλήρωσε τον αγώνα με ενεργητικό τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

δείτε βίντεο με τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μάλτα (Μισέλ Μαρκολίνι): Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ (89′ Ταμπόνε), Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ (89′ Βέλλα), Τέουμα, Καμενζουλί, Μπονγκ (72′ Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46′ Ρίντ).

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης (81’Μανδάς), Κυριακόπουλος, Κουλιεράκης, Ρέτσος (72′ Ντόη), Σάλιακας (81′ Τσιγγάρας), Κουρμπέλης, Μάνταλος (61′ Κώτσιρας), Μασούρας (61′ Λημνιός), Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης (61′ Δουβίκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected