Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν θα συμμετέχει στη Γ Εθνική ο Αλμυρός

Μία καινούρια αρχή στην Α1 της ΕΠΣ Ηρακλείου θα επιδιώξει οριστικά ο Αλμυρός!

Η ομάδα από το Γάζι Ηρακλείου, κατάφερε την προηγούμενη σεζόν να κατακτήσει το Κύπελλο ΕΠΣΗ και την 3η θέση, η οποία και η καλύτερη στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο αυτό που φοβόντουσαν όσοι αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη βλέπουν στις εθνικές κατηγορίες, πήρε σάρκα και οστά, αφού εκείνη επιστρέφει οικειοθελώς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Όπως αναφέρει το primesport.gr, όσες προσπάθειες έγιναν προκειμένου η ομάδα ν’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με αξιοπρέπεια έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα ο Αλμυρός να μην έχει άλλη λύση από το να δηλώσει την οικειοθελή αποχώρηση του από το πρωτάθλημα.

Επικεφαλής της νέας προσπάθειας, ένας άνθρωπος που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τους “οράνιε” έχοντας αναλάβει πολλούς ρόλους στο παρελθόν στο σωματείο του Γαζίου, ενώ έχει υπάρξει και ποδοσφαιριστής του, ο Νίκος Πατραμάνης ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο κομμάτι της ανασυγκρότησης του Αλμυρού, ως πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι ειλημμένη, μόνο εκ θαύματος μπορεί να αλλάξει, καθώς όσοι μπορούσαν και ήθελαν, είχαν τη δυνατότητα να το πράξουν το προηγούμενο διάστημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected