Κατηγορίες
Αθλήματα

Ρότζερ Φέντερερ: “Δεν σεβάστηκα τον Τζόκοβιτς όπως του άξιζε” (vid)

Ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, κατά τη διάρκεια του promotion που κάνει για το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτοντας ότι δεν του έδωσε τον σεβασμό που του άξιζε.

Ο Ελβετός, ο οποίος συνεχίζει το promotion για το ντοκιμαντέρ “Federer: Twelve Final Days”, που θα προβληθεί στις 20 Ιουνίου (Amazon Prime Video), μίλησε για τον Σέρβο, παραδεχόμενος ότι στην αρχή τον υποτίμησε ως παίκτη, ο οποίος στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό “τέρας”.

“Η πρώτη φορά που αντιμετώπισε ο ένας τον άλλον ήταν στο Μονακό το 2006”, είπε ο Φέντερερ. “Θυμάμαι ότι έφευγα από το γήπεδο και είπα ότι OK παίζει καλά, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είδα τεχνικά ελαττώματα σε αυτόν, όπως ένα “κρατημένο” forehand κι ένα “ρευστό” backhand. Νομίζω ότι δεν του έδειξα το σεβασμό που έπρεπε και το απέδειξε καθώς βελτιώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και έγινε ένας απίστευτος τενίστας, ένα τέρας!”

“Ο ανταγωνισμός με τον Ράφα ήταν θεαματικός και τα πηγαίναμε πολύ καλά. Όταν εμφανίστηκε ο Νόβακ, νομίζω ότι πολλοί πίστευαν ότι το τένις δεν χρειαζόταν 3ο άτομο. Έφτασε εκεί που έφτασε με την ακαταμάχητη προσωπικότητα του και την απεριόριστη φιλοδοξία του κερδίζοντας αμέτρητους φαν.”

“Ωστόσο, ειλικρινά νομίζω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει καλά την προσωπικότητα του Τζόκοβιτς. Όταν κατάφερα να τον γνωρίσω εκτός γηπέδου, αγνοώντας αυτά που έλεγαν τα ΜΜΕ ή οι φαν, μπόρεσα να δω έναν άνθρωπο που νοιάζεται πολύ για την οικογένεια του και ότι έχει καλές αξίες.”, κατέληξε ο πρώην Νο1 του κόσμου.

*tennis24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected