Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Συνεχίζει στον πάγκο του ΑΟ ΡΕΑ ο Στέλιος Κοζανίδης

Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Κοζανίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας και τη νέα σεζόν στην Α Εθνική, έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά, την οποία οδήγησε στην 5η θέση του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών των τελευταίων ετών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση : “Ο Στέλιος Κοζανίδης είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τις παίκτριες μας και την επόμενη σεζόν, έχοντας ακόμα υψηλότερους στόχους. Σαφώς χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης όλων, μιας και η ομάδα παρουσίασε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην πρώτη κατηγορία, διατηρώντας τη λέξη «οικογένεια» μέσα σε αυτήν. Ο ΑΟ ΡΕΑ εύχεται στον Στέλιο Κοζανίδη μία ακόμα δημιουργική σεζόν με υγεία και πολλές – πολλές νίκες”.

Οι δηλώσεις του :

«Υπάρχει μία πάρα πολύ καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σαν ομάδα δεν έχουμε ταβάνι και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργούμε συνεχώς υψηλότερους στόχους.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες που αποχώρησαν και εκείνες που παρέμειναν, καθώς και όλο το τιμ για την άψογη συνεργασία που είχαμε την περσινή περίοδο. Βέβαια, ευχαριστώ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected