Κατηγορίες
Basket

Μπράβο στην κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου : Φρόντισε ώστε ένα παιδί ΑΜΕΑ να δει το Game 5 από κοντά (vids)

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ολυμπιακό (21:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο ΟΑΚΑ για το Game 5 των τελικών της Basket League, έχοντας ανακοινώσει Sold Out. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας φίλος ΑΜΕΑ των “πράσινων”, ο Μάριος Ψαραδέλλης να εκφράσει το παράπονο ότι δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο. Και αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε.

Ο φίλος των “πράσινων” ανέβασε ένα VIDEO στον επίσημο λογαριασμό του στο Tik Tok, αναφέροντας ότι στεναχωριέται πολύ που δεν θα είναι στο γήπεδο, ευχόμενος καλή επιτυχία στις δύο ομάδες. Αυτό όμως έφερε την άμεση ενεργοποίηση της κόρης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινας.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου είδε το σχετικό post και έγραψε στον τοίχο του Μάριου Ψαραδέλλη, λέγοντας: “Στείλε μου προσωπικό μήνυμα!”. Από ότι φαίνεται, αυτό ακριβώς έγινε, με τον Μάριο Ψαραδέλλη να απαντάει λίγο αργότερα: “Ευχαριστώ για όλα, αποστολή εξετελέσθη”.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός φίλος των “πράσινων” με νέο VIDEO ευχαρίστησε τη Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ζητώντας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον βάλει στο κέντρο του γηπέδου αν νικήσει ο Παναθηναϊκός, ώστε να κάνει σβούρες με το αμαξίδιό του.

Δείτε το πρώτο post του Μάριου Ψαραδέλλη:

@mariosdellisofficial #soldout #tickets #panathinaikos #paobc #basketball #greece #athens #mariosdellisofficial #mariosdellis #fy #foryoupage#fyp ♬ Experience – Solo Piano – Ludovico Einaudi

είτε το μήνυμα της Δέσποινας Γιαννακοπούλου:

Το post της Δέσποινας Γιαννακοπούλου στον τοίχο του Μάριου Ψαραδέλλη και η απάντησή του

Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα του Μάριου Ψαραδέλλη:

@mariosdellisofficial Να είσαι εκεί💚☘️#dpg #dpg7000 #panathinaikos #paobc #7star #trifilara ♬ Mexri Telous – Nino Xypolitas

*Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected