Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Συνεχίζει τις σημαντικές προσθήκες ο Ατρόμητος, απέκτησε και τον Alexei Koselev

Τρίτη μεταγραφή για τον Ατρόμητο, μετά τους Τόμας Φαν Βέερτ και Καρλίτος.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλεξέι Κοσέλεφ, του 30χρονου Μολδαβού γκολκίπερ, ο οποίος υπερασπίστηκετα δοκάρια της Λαμίας τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Ο θηριώδης τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Θα φορέσει τη φανέλα με τον αγαπημένο του αριθμό «55».

Γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1993 στο Κισινάου της Μολδαβίας και αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα Υποδομής της Κουμπάν Κράσνονταρ. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του Βασίλι που έκανε καριέρα τερματοφύλακα. Το 2014 μεταπήδησε στη Σαξάν (10 συμμετοχές) και την επόμενη σεζόν στην Τιράσπορ (10 συμμετοχές). Επόμενος σταθμός του η Σερίφ Τιράσπορ στην οποία έμεινε μέχρι το 2017 μετρώντας 49 συμμετοχές. Τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη Ρουμανία με τη Πολιτέκνικα Ιάσι (15 συμμετοχές). Το καλοκαίρι του 2018 έκανε το μεγάλο βήμα για τη Γερμανία και υπερασπίστηκε για τρία χρόνια την εστία της Φορτούνα Σιτάρ (72 συμμετοχές). Από εκεί αντί του ποσού του 1,3 εκατ. ευρώ μεταπήδησε στην Ιαπωνία για λογαριασμό της Τζούμπιλο Ιβάτα. Στην ομάδα της Φθιώτιδας πραγματοποίησε 37 συμμετοχές. Είναι 26 φορές διεθνής με την Εθνική Μολδαβίας.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ο Ατρόμητος είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αυτό έχει να κάνει με την υγεία που εκπέμπει ως Club, την άρτια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, το οικογενειακό κλίμα και τις τέλειες εγκαταστάσεις που είναι ακριβώς ότι θέλει για να απολαμβάνει και να προπονείται σε ευρωπαϊκές συνθήκες κάθε επαγγελματίας αθλητής.

Από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της ομάδας δεν είχα κανένα ενδοιασμό, σε συνδυασμό με τον τρόπο που με πλησίασε ο τεχνικός διευθυντής κύριος Αγγελόπουλος και τη σαφήνεια με την οποία μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας. Τον ευχαριστώ όπως και τον πρόεδρο κύριο Σπανό για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στο Περιστέρι.

Προσωπικά βάζω πάντα τους μεγαλύτερους στόχους, προσπαθώ να κερδίζω σε κάθε ματς και να φθάσω όσο πιο ψηλά. Τους ίδιους στόχους θα βάλω και με τη νέα μου ομάδα, να κατακτήσουμε την υψηλότερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα και να διακριθούμε στο Κύπελλο Ελλάδας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected