Κατηγορίες
Διάφορα

Τέμπη : Η σπουδαία έκθεση ζωγραφικής στη Λάρισα για να μην ξεχάσουμε ποτέ τι συνέβη εκείνο το βράδυ (photos+vids)

«Μέσα από την έκθεση μεταφερόμαστε στη φρίκη εκείνης της ώρας. Οι φωτογράφοι θέλησαν να δείξουν τα συναισθήματα τους μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας» επισήμανε σήμερα από τη Λάρισα η κα Μαρία Καρυστιανού στην ανοιχτή συζήτηση με τίτλο “Έντεκα και Εικοσιένα”.

Η έκθεση “Πορεία προς το σήμερα”, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Στη συνέχεια η κα Καρυστιανού τόνισε: «Δημιουργήθηκε εδώ ένα μνημείου μνήμης για να μην ξεχάσουμε ποτέ τι συνέβη εκείνο το βράδυ».

Ξεκαθάρισε πως αν και δεν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη οφείλει πλέον να κάνει τη δουλειά της.

«Θέλουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι, στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Σωτήρης Δημητρόπουλος και πρόσθεσε ότι η έκθεση αγκαλιάστηκε κι αναμένεται να παρουσιαστεί στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας, Ελισάβετ Καρανίκα, αναφέρθηκε στις στιγμές που ένιωσαν οι εθελοντές εκείνες τις στιγμές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας.

δείτε φωτογραφίες στο larissanet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected