Κατηγορίες
Super League 2

Eδωσαν τα χέρια Πανιώνιος και Γρoντής

Οι συμφωνίες για τις ανανεώσεις στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Super League 2 συνεχίζονται στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με το PanioniaNea, μετά τους Γιώργο Στούπη, Ηλία Πότσι, Κωνσταντίνο Διονέλλη, Γιώργο Γεμιστό και Δημήτρη Σκαφίδα, η διοίκηση του Ιστορικού συμφώνησε και με τον Δημήτρη Γροντή.

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στον Πανιώνιο από την πρώτη ημέρα του συλλόγου στη Γ’ Εθνική, υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την κυανέρυθρη φανέλα για τέσσερα χρόνια, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, αλλά και για τον ρόλο του «ηγέτη» που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά τη σεζόν που μας πέρασε, ο Γροντής πραγματοποίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, ήταν ο… μαέστρος της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι, σημείωσε καθοριστικά τέρματα και γενικότερα αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί της ομάδας για να «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 29 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα του Ιστορικού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί με αρκετές ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως η ΑΕΚ, ο Εργοτέλης, η Λάρισα, ο Ατρόμητος, ο Ηρακλής κ.α.

Φυσικά, η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Γροντή, όπως και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θα επισημοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου θα ολοκληρωθεί η σύσταση της ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως από τους “κυανέρυθρους” έχουν αποχωρήσει οι Ηλίας Ιγνατίδης, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, Γκέρτιν Χοτζάλι και Τάσος Παχατούρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected