Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβηκε στη Γ Εθνική ο Αιγέας Πλωμαρίου!

Ο Αιγέας Πλωμαρίου πήρε σπουδαία ισοπαλία (2-2) στη Ρόδο και επέστρεψε στις εθνικές κατηγορίες μετά από 18 χρόνια.

Οι πρωταθλητές Λέσβου απέσπασαν το αποτέλεσμα που ήθελαν κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής και πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν με 10 πόντους μετά την ισοπαλία, όμως ο Αιγέας έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων με αποτέλεσμα να τερματίσει στην τρίτη θέση. Ο νταμπλούχος Λέσβου κατάφερε να κερδίσει το τρίτο εισιτήριο για τη Γ Εθνική, μετά τον ΑΟ Κερατέας και τον Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής με συνολικό απολογισμό στα μπαράζ 3 νίκες (μαζί και με Πανσαμιακό), μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Στο πρώτο μέρος οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Γεωργιάδη και Καραγεωργίου στο 21’ και 23’ αντίστοιχα απέναντι στον Αιγέα που ταξίδεψε στη Ρόδο χωρίς τους Βελούτσο και Τοπάλι. Η ομάδα του Πλωμαρίου μέτρησε μια καλή ευκαιρία με τον Θανάση Πρωτούλη.

Ο Αιγέας αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να πάρει την ισοπαλία που τον έστειλε στη Γ Εθνική. Ο Δημήτρης Ψάνης στο 54’ με σουτ μείωσε 2-1 και ο Μιχαλάκης στο 62’ με κεφαλιά “έγραψε” το 2-2 που παρέμεινε ως το τέλος.

Σημειώνεται ότι με το σκορ 2-1, ακυρώθηκε τέρμα του Αιγέα, ενώ ο Φοίβος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες.

*με στοιχεία από το SportLesvos

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected