Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Συνεχίζουν στην ΑΕΚ Στεφάτου και Καπνίση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την Κυριακή (16/6) την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελένη Στεφάτου. Η 26χρονη (18/06/1998) μέσος υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου και τη νέα σεζόν.

Η Ελένη Στεφάτου επέστρεψε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αποτελώντας μία πολύ σημαντική προσθήκη στην πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ελένη Στεφάτου δήλωσε στο aek.gr: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που έδειξε ξανά εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για να φορέσω για τρίτη χρονιά την ιστορική φανέλα της ΑΕΚ. Θα δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει, στην κορυφή».

Την ίδια ώρα, στο ρόστερ παραμένει και η Μαρία Καπνίση. Η 25χρονη (03/06/1999) διεθνής αμυντικός, ύψους 1,74 μ. αποτέλεσε μία εκ των βασικών αθλητριών της ομάδας που έφτασε μέχρι τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ούσα μία από τις πιο αξιόλογες αμυντικούς στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Καπνίση δήλωσε στο aek.gr: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας μας. Είμαι πολύ χαρούμενη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου! Εύχομαι με καλή διάθεση, πίστη στην ομάδα και σκληρή δουλειά, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected