Κατηγορίες
Διάφορα

Άκαρπες οι έρευνες της αστυνομίας για την καταγγελία 11χρονης για απόπειρα αρπαγής στους Σαρακηνούς Πέλλας

Έρευνας πραγματοποιεί η αστυνομία στην Αλμωπία, καθώς ένα κορίτσι 11 ετών κατήγγειλε πως άγνωστοι προσπάθησαν να την επιβιβάσουν διά της βίας σε ένα βαν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εντοπίσει κάτι ανησυχητικό.

Όπως αναφέρει το Aridaia365, το καταγγελλόμενο περιστατικό με το βαν συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στους Σαρακηνούς, την ώρα που η μαθήτρια κατευθυνόταν στο σχολείο.

Η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε πως επρόκειτο για δύο άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένου τύπου όχημα. Την καταγγελία μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας η μητέρα της 11χρονης.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν μέχρι στιγμής συγγενικά πρόσωπα της μαθήτριας που κατά την ώρα του διερευνόμενου συμβάντος βρίσκονταν κοντά της, δίχως όμως να αντιληφθούν κάτι ύποπτο, ενώ αρνητικά είναι και τα αποτελέσματα για την ύπαρξη οχήματος στην περιοχή με τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε η 11χρονη.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως δεν έχει γίνει κανένα περιστατικό στη Σωσάνδρα και στους Προμάχους, όπως λανθασμένα κυκλοφόρησαν φήμες στην περιοχή μας τις προηγούμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected