Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επίσημο του Ismahila Ouédraogo στον Ατρόμητο

Μετά τους Αλεξέι Κοσέλεφ, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Τομ φαν Βέερτ και Καρλίτος, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης. Το νέο “κυανόλευκο” απόκτημα υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου του 1999 και είναι διεθνής με την Μπουρκίνα Φάσο έχοντας παρά το νεαρό της ηλικίας του 21 συμμετοχές.

Μέχρι το 2021 αγωνιζόταν στην ομάδα της χώρας του Ντουάνς, με τον ΠΑΟΚ να τον αποκτά εκείνο το καλοκαίρι.

Τις σεζόν 2021/22 και 2022/23 αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού, καταγράφοντας 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Μετά και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

“Είναι πραγματικά μια από τις ευχάριστες μέρες μου στην Ελλάδα, καθώς για μένα ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου και θα μπορέσω να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τις προσπάθειες που έκανε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, όπως και τους κ. Αγγελόπουλο και Πάμπλο Γκαρσία, για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Ο Ατρόμητος είναι μια από τις πιο σταθερές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου και πλέον ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες για αυτή τη νέα προσπάθεια που ετοιμάζεται Στόχος του Ατρόμητου είναι πάντα οι υψηλές θέσεις, οπότε κι εμείς θέλουμε να κοιτάμε και να είμαστε πάντα στην πρώτη εξάδα. Τώρα είναι ώρα για δουλειά και ανυπομονώ να γνωρίσω και τους φιλάθλους μας, τους οποίους θέλω να τους δω στο γήπεδο και να τους ανταμείψουμε με ένα ποδόσφαιρο που θα τους ευχαριστεί και θα τους εκφράζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected