Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Σπουδαία ημέρα για τον 16χρονο Χριστόπουλο : Μεταγράφηκε στη Λέγκια Βαρσοβίας!

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την παραχώρηση του Θανάση Αριστομένη Χριστόπουλου με μεταγραφή, στη Λέγκια Βαρσοβίας!

Η ομάδα της Αρκαδίας έκανε γνωστό πως διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Θανάσης Χριστόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 2008, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών του συλλόγου μας και από τις 11 Ιανουαρίου 2023 είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο 16χρονος αμυντικός προστίθεται σε μία μακρά λίστα ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν διεθνή καριέρα έχοντας ως ποδοσφαιρική αφετηρία τις Ακαδημίες των “κιτρινομπλέ”.

Η δήλωση του : “Ο Αστέρας Τρίπολης  θα έχει για πάντα ένα σημαντικό μερίδιο της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία, που με έκανε επαγγελματία και που μου άνοιξε το δρόμο για το μέλλον. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και όλους τους προπονητές, για τη στήριξη, τη βοήθεια και όλα όσα μου έχουν προσφέρει. Τους ευχαριστώ πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ κάθε επιτυχία στο μέλλον και ασφαλώς θα παραμείνω κι εγώ ένας πιστός φίλαθλος της ομάδας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected