Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Δύο δυνατά φαβορί

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους και συγκεκριμένα με τον έκτο, όπου προκύπτουν στα δύο παιχνίδια ισάριθμα φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος Euro 2024.

Τουρκία – Γεωργία (19.00)

Τα εξαιρετικά προκριματικά που έκανε η Τουρκία πριν λίγο καιρό την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου της και πέρασε δίκαια στην τελική φάση του Euro. Ένα ταλαντούχο σύνολο με ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν σε ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα και οι βλέψεις είναι πολλές. Η ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το… δεξί σήμερα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, όντας το φαβορί απέναντι στη Γεωργία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γεωργία προκρίνεται σε τελική φάση διοργάνωσης και αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο γεγονός. Με πιο αναγνωρίσιμο ποδοσφαιριστή τον Κβαρεχτσέλια της Νάπολι θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες της στον όμιλο και η πορεία της ξεκινά σήμερα κόντρα στην Τουρκία. Τις δικές τους δυσκολίες έχουν στην πορεία σαφώς και τα άλλα δύο ματς με Πορτογαλία και Τσεχία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε εξαιρετικό επίπεδο το ρόστερ της Τουρκίας, που έχει την ευκαιρία να μπει με νίκη σήμερα στην πρεμιέρα με τη Γεωργία. Ο άσος στο 1.72 από τη Stoiximan.

Πορτογαλία – Τσεχία (22.00)

Ένα ακόμη Euro για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία, τρόπαιο που κατέκτησε το 2016. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συγκαταλέγεται σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης λόγω του ρόστερ της, όμως όλα θα κριθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Φαινομενικά έχει το προβάδισμα και για την πρωτιά του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Τσεχία, την Τουρκία και τη Γεωργία.

Αρκετά ουσιαστική η Τσεχία στον προκριματικό όμιλο πριν λίγο καιρό και μαζί με την Αλβανία πέρασαν χέρι-χέρι στην τελική φάση του Euro. Πάντα υπολογίσιμη σαν ομάδα, παρότι έχασε κάπως την αίγλη των περασμένων ετών. Σε έναν όμιλο με Πορτογαλία, Τουρκία και Γεωργία θα στοχεύσει στην πρώτη δυάδα, ενώ δεν αποκλείεται να προκριθεί ως μια από τις καλύτερες τρίτες των γκρουπ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα σκαλί πάνω από όλες τις ομάδες του ομίλου η Πορτογαλία και είναι σε θέση να επιβεβαιώσει το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.78 στο Pamestoixima.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P