Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Με Ηλιάδη και Μπαλάφα στην Α Ερασιτεχνική ο Ατρόμητος Διαβατού

Δύο ποδοσφαιριστές που κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Ημαθίας, διατηρεί στο ρόστερ του ο Ατρόμητος Διαβατού.

Ο λόγους για τους Αντώνη Ηλιάδη και Σωτήρη Μπαλάφα, οι οποίοι θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν στους “κυανόλευκους”, που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α Ερασιτεχνική.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία στο παρελθόν σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιά, Ηρακλή, Απόλλωνα Πόντου, Τρίκαλα και Ηρόδοτο, είχε 8 συμμετοχές με τον Ατρόμητο κατά την περσινή χρονιά αλλά και δύο τέρματα.

Ο Σωτήρης Μπαλάφας έφτασε μεν τα 37 χρόνια αλλά μπορεί άνετα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο! Ο πρώην παίκτης των ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Βέροιας, Κέρκυρας και Νίκης Βόλου είχε 7 παρουσίες στο περσινό πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής αλλά και ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση :

“Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ του Ατρόμητου Διαβατού ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της Ομάδας με τους κ.κ. Σωτήριο Μπαλάφα και Αντώνη Ηλιάδη, οι οποίοι αποτελούν τους πυλώνες δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής Ομάδας για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ημαθίας.”
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected