Κατηγορίες
Super League 2

Ξεκινάει ο προγραμματισμός στον Πανιώνιο, εγκρίθηκε η διαδικασία για να γίνει ΠΑΕ

Ομόφωνα εγκρίθηκε από τη ΓΣ του Πανιωνίου η ίδρυση της ΠΑΕ για τη συμμετοχή του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη νέα σεζόν.

Μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια στη Γ Εθνική, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος είναι και πάλι εδώ, δυνατός, ενωμένος και πλέον και Ανώνυμη εταιρία.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, το βράδυ της Τετάρτης (19/06), τα μέλη του Ιστορικού υπερψήφισαν τη σύσταση ΠΑΕ, προκειμένου ο Πανιώνιος να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως αναφέρουν τα PanioniaNea, το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ορίζεται στις 500 χιλιάδες ευρώ, από το οποίο οι 400 χιλ. ευρώ θα καταβληθούν από τον Κώστα Ρούπτσο, οι 50 χιλ. από τον κ. Ψύχα και οι άλλες 50 χιλ. το σωματείο σύμφωνα με τον νόμο.

Από εκεί και πέρα, ορίστηκε προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ, η οποία μέσα σε προθεσμία τεσσάρων μηνών θα πρέπει να υπογράψει τη συμβολαιογραφική πράξη για την ίδρυση της και να πιστοποιήσει ουσιαστικά την καταβολή του αρχικού μετοχικού κεφαλαίου και φυσικά να τρέξει όλες τις διαδικασίες.

Ως μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής ορίστηκαν οι Θοδωρής Ντάντος, Νικήτας Βέλλης, Σταύρος Κατσούλης, Μάριος Μπίλιος και Σάκης Κάτζος.

Ουσιαστικά, βάση και του νόμου, η εν λόγω επιτροπή θα τρέξει τις παραπάνω διαδικασίες.

Πλέον, ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος μπήκε σε νέα εποχή, με τον νέο επενδυτή, τον κ. Ρούπτσο, να δείχνει αποφασισμένος να πετύχει και να επαναφέρει τον Ιστορικό εκεί που του αξίζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected