Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παρουσιάστηκε η Ακαδημία του Πανεδεσσαϊκού (photos)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση – ενημέρωση έγινε η παρουσίαση του πλάνου της ακαδημίας του Πανεδεσσαϊκού το απόγευμα της Τετάρτης 19/6 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Έδεσσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Νασιόπουλος και Φάνης Κατεργιαννάκης, γονείς και αθλητές, αθλητικοί παράγοντες των ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΠΣ και απλοί φίλαθλοι.

Τον λόγο αρχικά πήρε εκ μέρους της διοίκησης ο Βαγγέλης Μάινος και ακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Γιώργος Καραϊσαρίδης.

Έγινε πλήρης ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου της ακαδημίας, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και τμήματα γυναικών, ΑΜΕΑ και ηλικιακό τμήμα 2-4 ετών με ψυχοκινητικό χαρακτήρα.

Επίσης, αναφέρθηκαν οι σημαντικές παροχές της ακαδημίας, με δωρεάν ιματισμό, υποστήριξη από διαιτολόγο, αθλητικό ψυχολόγο, εργοφυσιολόγο, γυμναστήριο, τμήμα pilates για αποκατάσταση, εκπτώσεις στη συνδρομή για αδέλφια και άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας!

Επιπλέον, έγινε η παρουσίαση του προπονητικού team, που αποτελείται από καταξιωμένους με πανεπιστημιακή εκπαίδευση, έμπειρους και διπλωματούχους UEFA προπονητές.

Στο τέλος δόθηκαν οι απαραίτητες επεξηγήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από το ακρωτήριο.

Η διοίκηση του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και επιθυμεί τη συμμετοχή όλων σε αυτή την υγιή προσπάθεια με γνώμονα το καλό των παιδιών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected