Κατηγορίες
Αθλήματα

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ! Ασημένιο μετάλλιο η Νόρα Δράκου στα 50μ ύπτιο! (vids)

ΝΑΙ, τα κατάφερε: η Νόρα Δράκου κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση. Το περίμενε 15 χρόνια…

Στο τέταρτο τελικό σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στην 7η συμμετοχή της τερμάτισε στη δεύτερη θέση στα 50μ ύπτιο και θα ανέβει στη δεύτερη θέση του βάθρου.

Η Δράκου είδε, επιτέλους, τους κόπους μιας ζωής να δικαιώνονται στο Βελιγράδι. Τερμάτισε σε 28.87, με την πρωταθλήτριά μας να «αγγίζει» το πανελλήνιο ρεκόρ των 27.84 που σημείωσε στις 15 Φεβρουαρίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Η Νόρα έχασε μόνο από την Ιρλανδή Ντανιέλ Χιλ που κατέκτησδε το χρυσό μετάλλιο με 27.73. Τρίτη ήταν η Αντέλα Πισκόρσκα (Πολωνία) με 28.00.

Δήλωσε η Δράκου στην ΕΡΤ3: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη. Έχει περάσει η ζωή και η καριέρα μου από μπροστά μου. Για κάποιους μπορεί να φανεί υπερβολικό ότι κλαίω για ένα μετάλλιο αλλά είμαι σχεδόν 15 χρόνια στον υψηλό πρωταθλητισμό, έχω φτάσει πολλές φορές στην πηγή και δεν έχω πιει νερό και μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας και επιμονής κατάφερα να πάρω αυτό το πολυπόθητο μετάλλιο. Το πρώτο πράγμα μετά την κούρσα ήταν «σε ευχαριστώ Θεέ μου για αυτό το μετάλλιο παρά τα λάθη που έκανα στην κούρσα» και σαν γνήσια αθλήτρια είπα «γαμώτο το χρυσό ήταν δίπλα μου». Είδα στον ύπνο μου ότι θα πάρω το χρυσό και είπα ότι θα γίνει».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected