Επιστρέφει στα πάτρια ο Τρούπκος, συμπαίκτης του ο Κουτσούκης

Νέα σελίδα στην καριέρα του Κωνσταντίνου Τρούπκου.

Ο 23χρονος (15/03/2001) μπακ επιστρέφει στη Βέροια μετά από την παρουσία του στη Θράκη, όπου αφενός αγωνίστηκε σε τοπικές ομάδες και αφετέρου σπούδασε στο τμήμα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Βέροιας και σύντομα ήρθε η προοπτικής της Βέροιας, όπου αρχικά έπαιξε στην U19 και στη συνέχεια στη μεγάλη ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Τότε, ήρθε ο δανεισμός στον Πανθρακικό, όπου αγωνίστηκε έναν χρόνο και την επόμενη σεζόν (ως ελεύθερος) μεταπήδησε στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της ΕΠΣ Θράκης. Εκεί γνώρισε την αποθέωση, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη τίτλων, ενώ τη σεζόν 2022/2023 αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α κατηγορία.

Μαζί του στη “Βασίλισσα” θα αγωνίζεται ο Πρόδρομος Κουτσούκης, ο 24χρονος (07/020/2000) μέσος με καταγωγή από τη Λάρισα, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας τον Σεπτέμβριο του 2023, μετά την παρουσία του στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Στο παρελθόν έπαιξε σε Ηρακλή Λάρισας, ΓΣ Αλμυρού και Απόλλωνα Λάρισας.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P