Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τη Θύελλα Σταυρού, οι δύο πρώτες ανανεώσεις

Με την επισφράγιση της ανόδου στην Α Ερασιτεχνική, η Θύελλα Σταυρού κινήθηκε γρήγορα στον προγραμματισμό της.

Μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί ο προπονητής, ωστόσο οι “πράσινοι” θέλησαν να κρατήσουν δύο πολύτιμα…γρανάζια της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο λόγος για τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Μελιόπουλο, οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα μέσα από τα social media του συλλόγου.

Ο 21χρονος (28/11/2002) επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας στη σεζόν (23 γκολ σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο), ενώ ο 22χρονος (9/6/2002) επιθετικός Γιάννης Μελιόπουλος έφτασε τα 7 τέρματα σε 19 παρουσίες (τα 6 στην κανονική διάρκεια) και ένα στο Κύπελλο Ημαθίας.

Η ανακοίνωση :

“Στα πλαίσια της προτεραιότητας διατήρησης του κορμού της ομάδας, που πέτυχε την επιστροφή του ΑΟΑ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ, στο επόμενο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ανακοινώνουμε την παραμονή στην ομάδα μας και για την επόμενη σαιζόν, του πρώτου σκόρερ μας και δεύτερου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, Κώστα Παπαδόπουλου, καθώς και του δεύτερου σκόρερ της ομάδας μας και πρώτου σε ασίστ, Γιάννη Μελιόπουλου.

Δύο ποδοσφαιριστές με αποφασιστική συνεισφορά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μας. Κώστα και Γιάννη σας ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική σαιζόν στην πρόκληση της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P