Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου και επίσημα κάτοικος Ουτρέχτης! (vid)

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου.

Ο 19χρονος επιθετικός προέρχεται από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο δύο σεζόν στην καθεδρική πόλη, με οψιόν για τρίτο χρόνο στην Ουτρέχτη.

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Νίκη Ευκαρπίας, όπου ανήκε μέχρι τις αρχές του 2021, όταν έκανε το μεγάλο βήμα για την ιταλική Φιορεντίνα. Εκεί έπαιξε στην ομάδα κάτω των 17 ετών και στη συνέχεια στην U18, μέχρι τον Γενάρη του 2023 όταν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα του Πειραιά είχε 38 συμμετοχές στην κατηγορία νέων της Ελλάδας, ενώ σημείωσε 28 γκολ και 11 ασίστ, κατακτώντας στο τέλος τον τίτλο στο πρωτάθλημα Νέων της Super League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε στην πρώτη του συνέντευξη στο Galgenwaard Stadium ο Γεώργιος Χαραλάμπογλου. «Είμαι 19 ετών και παίζω ως επιθετικός. Λατρεύω να βάζω γκολ και την αδρεναλίνη που έρχεται με ένα τέτοιο γκολ. Όταν ο ατζέντης μου είπε για την προσφορά της Ουτρέχτης, είπα αμέσως ότι ήθελα να πάω εκεί. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και νιώθω τιμή που μπορώ να παίξω εκεί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected