Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διάφορα - Συνεργάτες

Το “ευχαριστώ” του sportsup.gr στους συνεργάτες που βοήθησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν!

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη χώρα μας και το sportsup.gr κάνει τον απολογισμό της χρονιάς!

Για μια ακόμη φορά, οι αναγνώστες και οι ακόλουθοι της σελίδας στήριξαν την προσπάθεια των συνεργατών, που αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για να ενημερώσουν τους φίλους όλων των κατηγοριών.

Ειδικά στη Γ Εθνική, η φετινή χρονιά έσπασε κάθε ρεκόρ, καθώς τα LIVE τις Κυριακές δεν έπεσαν ποτέ κάτω από τις 100.000 επισκέψεις! Κι αυτό γιατί βασικός στόχος της σελίδας ήταν να φτάσει σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, και τα κατάφερε!

Χαρακτηριστικό είναι το “ευχαριστώ” που απηύθυνε μέσα από τα social media ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr και διαχειριστής των ζωντανών μεταδόσεων, Αργύρης Τσιγγενόπουλος, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό group συνεργατών, που αλληλοεπιδρά κάθε Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περιοχή και γήπεδο που να μην έχει καλυφθεί!

Αναλυτικά :

“Νομίζω είναι το κατάλληλο timing που λένε στο χωριό μου να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και φίλους που με ανέχτηκαν τους 9 περίπου μήνες για να βγει εις πέρας η σωστή ενημέρωση του κόσμου της Γ Εθνικής στο ποδόσφαιρο, κυρίως μέσω της LIVE ενημέρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ χαρούμενος και συνάμα περήφανος που σε κάθε πόλη της Ελλάδας έχω και έναν καλό φίλο, που τον απέκτησα μέσα από αυτή τη διαδικασία των 8 τελευταίων χρόνων.

Μπορεί τις Κυριακές (κυρίως) το κεφάλι μου να γίνεται καζάνι από τους συνεχόμενους ήχους των τηλεφώνων και μηνυμάτων για να με ενημερώσουν από τα γήπεδα της χώρας, όμως μπορώ να πω με βεβαιότητα πλέον ότι, όταν φτάνει το καλοκαίρι, ξενερώνω που δεν τους ακούω!

Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” λοιπόν στον Θωμά από την Ορεστιάδα, τον Κώστα και τον Δημήτρη από την Κομοτηνή, τον Σπύρο και τον Δημήτρη από τη Δράμα, τον Κυριάκο από τη Χρυσούπολη Καβάλας, τον Γιώργο και τον Λύσανδρο από Πέλλα, τον Απόστολο από τη Χαλκιδική, τον Γιώργο από Αλεξάνδρεια, τον Νίκο, τον Δημήτρη και τον Μπάμπη από Κατερίνη, τον Θεόφιλο από Πτολεμαΐδα (και για Φλώρινα), τον Χρήστο, τον Βασίλη και τον Παύλο από Κοζάνη, τον Κώστα από τα Γρεβενά, την κα. Βάσω, τον Χρήστο και τον άλλο Χρήστο από Λάρισα, την Αγγελική από τα Ιωάννινα, τον Τόλη από τη Θεσπρωτία, τον Κώστα από την Πρέβεζα, τον Γρηγόρη από τα Τρίκαλα, τον Δημήτρη και τον Ηλία από Βόλο (ο δεύτερος για την αμέριστη βοήθεια στο ποδόσφαιρο γυναικών), τη Ματούλα από την Κέρκυρα, τον Λάμπρο από τη Λαμία, τον Δημήτρη από το Καρπενήσι, τον Πανονίκο από τη Λευκάδα, τον Κώστα και τον Γιώργο από την Εύβοια, τον Νίκο από την Κεφαλλονιά, τον Σωκράτη από τη Ζάκυνθο, τον Θανάση, τον Τάσο και τον Ανδρέα από την Αθήνα, τον Κώστα από τον Κορυδαλλό, τον Αποστόλη από την Πάτρα, τον Νάσο από την Ηλεία, τον Κοσμά από την Αργολίδα, τον Γιώργο και τον Ανδρέα από τη Μεσσηνία, τον Ανδρέα από τη Λακωνία, τον Κωνσταντίνο και τον Στρατή από τη Λέσβο, τον Δημήτρη από τη Μήλο, τον Αντώνη από τη Σύρο, τον Γιώργο από την Κω, τον Αλέξανδρο από τη Ρόδο, τη Χρύσα, τον Κώστα και τον Αλέξη από το Ηράκλειο αλλά και όλους τους παράγοντες/διαχειριστές των σελίδων των ομάδων που κάθε Κυριακή ήταν μαζί μου για να ενημερώσουμε τον κόσμο.

“Κλειδί” της ακόμα πιο άμεσης ενημέρωσης αποδείχτηκε και ο ξεχωριστός αριθμός Viber, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα σε φίλους της σελίδας που βρισκόταν στα γήπεδα της Γ Εθνικής να μας ενημερώνουν άμεσα και γρήγορα, και τους ευχαριστώ θερμά που μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία.

Ελπίζω να μην αμέλησα να αναφερθώ σε κάποιον, να έχετε όλοι ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, γιατί θα σας ζαλίζω ξανά από τον Σεπτέμβρη!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P