Κατηγορίες
Basket

Εντυπωσιακή η τελετή λήξης των Αετών Βέροιας (photos)

Η εξαιρετική οργάνωση και η πληθώρα γονέων στις εξέδρες του ΔΑΚ “Βικέλας”, ξεχώρισαν στην τελετή λήξης της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας.

Ο πρόεδρος Σίμος Γαβριηλίδης, η διοίκηση της ομάδας και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, ετοίμασαν μια όμορφη γιορτή, με κύριο θέμα τα παιδιά που ανήκουν στην “ασπρόμαυρη” Ακαδημία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Ήταν όλα τέλεια! Το ιδανικό φινάλε για τα παιδιά μας, μετά από μια κοπιαστική αλλά άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά!

Το…καυτό λόγω της αφόρητης ζέστης ΔΑΚ “Βικέλας” γέμισε από γονείς και παιδιά, που τίμησαν με την παρουσία της την εκδήλωση που ετοίμασε η διοίκηση και οι προπονητές της Ακαδημίας.

Όλα τα παιδιά είχαν ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο στα πρόσωπα τους, δείγμα ότι το χάρηκαν με την ψυχή τους και ειδικά οι νικητές των διαγωνισμών, απόλαυσαν με το παραπάνω τη στιγμή!

Όλα αυτά μας δίνουν τεράστιο κίνητρο να συνεχίσουμε, και φυσικά θα το κάνουμε, με μεγαλύτερη όρεξη και περισσότερες ιδέες για τη νέα σεζόν.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά στους προπονητές μας αλλά και όλους τους υποστηρικτές της προσπάθειας, που βρίσκονται δίπλα μας καθ όλη τη χρονιά.

Τον Βουλευτή Ημαθίας κ.Βασίλειο Κοτίδη που για μια ακόμη φορά αποδέχτηκε την πρόσκληση της διοίκησης, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε στους νικητές τα δώρα που κέρδισαν.

Τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μιχάλη Τζαφερόπουλο, που απηύθυνε ξεχωριστό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, μιλώντας για την ανάγκη ύπαρξης αθλητικών συλλόγων στην περιοχή, που βρίθει από ταλέντο.

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς Οπτικά “Liolios”, Cap, Act Stores και Camelino για τα δώρα που πρόσφεραν στους νικητές των διαγωνισμών αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ που έδωσαν το παρόν στη χθεσινή εκδήλωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected