Κατηγορίες
Super League 1

Η Νυρεμβέργη του Μίροσλαβ Κλόζε πιέζει τον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Τζίμα!

Ο Στέφανος Τζίμας υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο άμεσα ήρθαν οι πρώτες…σειρήνες από το εξωτερικό!

Σύμφωνα με το PAOK24, Λουγκάνο και Νυρεμβέργη εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό φορ, με τους Γερμανούς μάλιστα να πιέζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον “δικέφαλο” για τον δανεισμό του Τζίμα, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που θα τους βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνουν τη νέα σεζόν στην Τσβάιτε Λίγκα.

Αυτή τη στιγμή, ο 18χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Νέα Μεσημβρία για να πάρει μέρος στην απογευματινή προπόνηση που ξεκινάει στις 18:45, περιμένοντας από την πλευρά του την οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Νυρεμβέργης, καθώς ο ίδιος έχει ήδη πει το “ναι” στους Γερμανούς.

Το όλο θέμα φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία του, με τις δύο ομάδες θα βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή για τη διευθέτηση των τελευταίων καθοριστικών λεπτομερειών της συμφωνίας τους, η οποία θα έχει να κάνει με τον δανεισμό του Τζίμα στην ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P