Κατηγορίες
Διάφορα

Έδεσσα: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Άνω Γραμματικό

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση περιοχή του Άνω Γραμματικού στην Έδεσσα.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 45 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων από τη 2η και 8η Ε.ΜΟ.Δ.Ε., δέκα οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 15:20 σε δύσβατο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

O Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιωάννης Τζαμτζής τόνισε για τη φωτιά στο Άνω Γραμματικό : “Τα αεροπλάνα κατέστειλαν τη φωτιά και τώρα επιχειρούν 12 πυροσβεστικά με τους πυροσβέστες της Πέλλας και δασοκομάντος από τη Θεσσαλονίκη για να σβήσουν μικρές εστίες φωτιάς.

Στο Άνω Γραμματικό θα παραμείνουν για κάθε ενδεχόμενο.

Θερμές ευχαριστίες στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, τον Υπουργό κ. Κικίλια, τον Υφυπουργό κ. Τουρνά και όλους τους αξιωματικούς του Συντονιστικού Κέντρου για την άμεση αποστολή των εναέριων μέσων. Δύο αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο ήρθαν αμέσως.

Οι πυροσβέστες της Πέλλας με επικεφαλής των δικό μας Διοικητή Ζώη Γιώτη, για άλλη μία φορά υπερβάλουν εαυτόν. Πολλές ευχαριστίες στους δασοκομάντος από τη Θεσσαλονίκη. Δίπλα τους και η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Πέλλας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected