Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Συνεχίζουν στον Κοπανό τα αδέλφια Ορμανίδη

Την παραμονή των Σωτήρη και Άγγελου Ορμανίδη ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κοπανού.

Ο 20χρονος (30/10/2003) γκολκίπερ ήταν ο άτυχος της περσινής σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και τον Οκτώβριο του 2023, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ωστόσο, θα είναι παρών από την αρχή της προετοιμασίας και αυτό είναι σημαντικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τον προπονητή του.

Στους “κιτρινόμαυρους” θα παραμείνει και ο αδελφός του Άγγελος. Ο 19χρονος (18/04/2005) γκολκίπερ επέστρεψε στην ομάδα τον Γενάρη από τον Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, ενώ παλαιότερα έπαιξε και στην Κ19 του Αλμωπού Αριδαίας. Φέτος είχε 3 συμμετοχές με τον ΓΑΣ στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, μία στην κανονική διάρκεια και δύο στα play out.

Η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή των αδελφών Ορμανίδη.

Ο Σωτήρης, που στάθηκε άτυχος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, θα είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι αυτό!

Ο Άγγελος, που απέκτησε σημαντικές παραστάσεις παλαιότερα ως μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας (Γ Εθνική) και Αλμωπού Αριδαίας (U19), ολοκληρώνει σύντομα τη στρατιωτική του θητεία και θα συνεχίσει απερίσπαστος στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected