Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Deal με Αρναρέλλη ο Άρης Πετρούπολης!

Με ένα ηχηρό όνομα ξεκινά η ενίσχυση στον Άρης Πετρούπολης.

Η ομάδα της Αθήνας απέκτησε τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη, που στέφθηκε φέτος πρωταθλητής με τον Πανιώνιο και στην καριέρα του έχει μια σειρά από διακρίσεις και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση :

“Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Αρναρέλλη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας είναι γεννημένο στις 1/10/1991 (33 χρονών) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Διαθέτει τεράστια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες αφού μετράει μέχρι στιγμής 252 συμμετοχές σε επίπεδο Super League 2.

Πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Καλαμάτα όπου μέτρησε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2 πετυχαίνοντας 1 γκολ ενώ και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας είχε 1 συμμετοχή.

Στο β’ εξάμηνο μετακινήθηκε στον Πανιώνιο όπου σε 15 συμμετοχές πέτυχε 2 γκολ έχοντας καταλυτική συμβολή στην επίτευξη της ανόδου. Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Αιγάλεω, Ρόδο, Χανιά, Κισσαμικό, Δόξα Δράμας, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Καλλιθέα, Βύζαντα Μεγάρων και Τριγλία Ραφήνας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P