Κατηγορίες
EURO2024 - Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κουλούρια” στο RheinEnergieStadion, προκρίθηκαν…αγκαζέ Αγγλία και Σλοβενία (vids)

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στο RheinEnergieStadion της Κολωνίας, ένα αποτέλεσμα που βόλεψε και τους δύο αντιπάλους.

Το παιχνίδι θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς ήταν ελάχιστες οι ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τον σκοπό ουσιαστικά να αγιάζει τα μέσα.

Το 0-0 ήταν ο “καθρέφτης” του αποψινού αγώνα, με την Αγγλία να προβληματίζει ξανά με την απόδοση τους και τη Σλοβενία των Σπόραρ, Τσέριν να παίρνει το “Χ” που τους έδωσε την πρόκριση στους “16” του Euro 2024.

Το φιλμ

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι Άγγλοι είχαν τον πρώτο λόγο και έψαχναν τρόπο να δημιουργήσουν, όμως δυσκολευόντουσαν πολύ όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι, οι Σλοβένοι τους περιόριζαν με άνεση και είχαν το κεφάλι τους ήσυχο, έχοντας στο νου τους παράλληλα και το να χτυπήσουν στην κόντρα.

Τα «τρία λιοντάρια» στο 20ό λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως το γκολ του Σάκα έπειτα από ασίστ του Φόντεν δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο τελευταίος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Για να δούμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς χρειάστηκε να φτάσουμε στο 40′, όταν ο Τρίπιερ με μία ωραία σέντρα έστειλε την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, αλλά ο Κέιν δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα για χιλιοστά.

Αν στο πρώτο μέρος η συνολική εικόνα του παιχνιδιού δεν ήταν καλή, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα.

Η Αγγλία ήταν εκείνη που είχε την κατοχή και γενικότερα το πάνω χέρι, αλλά δυσκολευόταν πάρα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μη γίνεται επικίνδυνη. Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης ότι το πρώτο σουτ έγινε στο 75′ από τον Ράις και ήταν άστοχο.

Συνθέσεις

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ) : Πίκφορντ, Τρίπιερ (84′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Γουόκερ, Γκουέχι, Στόουνς, Μπέλινγχαμ, Γκάλαχερ (46′ Μέινου), Ράις, Φόντεν (89′ Γκόρντον), Σάκα (71′ Πάλμερ), Κέιν

Σλοβενία (Ματίαζ Κεκ) : Όμπλακ, Γιάνζα (90+1′ Μπάλκοβετς), Κάρνιτσνικ, Μπιγιόλ, Ντρκούτσιτς, Μλάκαρ (86′ Στάνκοβιτς), Στογιάνοβιτς, Έλσνικ, Τσέριν, Σέσκο (75′ Ίλιτσιτς), Σπόραρ (86′ Τσέλαρ)

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Αγγλία 3 1 2 0 2 1 1 5
2 Δανία 3 0 3 0 2 2 0 3
3 Σλοβενία 3 0 3 0 2 2 0 3
4 Σερβία 3 0 2 1 1 2 -1 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected