Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Κράτησε και τη Μαρία Κελαϊδή ο ΑΟ ΡΕΑ

Μετά τις Μανουκαράκη, Αγιασωτέλη, Κοτσάκι, Βορριά και Παντέρη ο ΑΟ ΡΕΑ προχωρά σε μια ακόμη συμφωνία για παραμονή στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την ποδοσφαιρίστρια Μαρία Κελαϊδή.

Μία εκ των αρχηγών της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να μη συνεχίσει να αποτελεί μέλος αυτής της οικογένειας. Σαφώς, είναι μία από τις «κολώνες» της, έχοντας ζήσει το παρελθόν της και τη «γέννηση» του σωματείου. Η 31χρονη (γεν. 18/12/1992) αμυντικός χαρακτηρίζεται από την πληθωρική προσωπικότητα της και είναι πάντοτε έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της, όποτε της ζητηθεί. Από τις αξέχαστες, από εκείνη, στιγμές την περσινή χρονιά ήταν το απίστευτης ομορφιάς γκολ κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ήταν θετική σε όλες τις εμφανίσεις της, συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 5ης θέσης από την ομάδα μας.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί τη Μαρία Κελαϊδή για την αφοσίωση και την αγάπη της για την ομάδα και της εύχεται υγεία και μία όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν.”

Οι δηλώσεις της : «Η ΡΕΑ είναι μια ομάδα με παρελθόν! Η σωστή φιλοσοφία της Ρεθυμνιώτικης, αυτής, ομάδας προϋπάρχει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σε αυτήν. Σίγουρα λοιπόν είναι σημαντικό για εμένα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Με τιμά να ανήκω σε αυτήν την ομάδα γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι και στόχους.

Η ομάδα κάθε χρόνο προσπαθεί και θέτει υψηλούς στόχους. Έτσι και φέτος, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε πρώτα απ’ όλα μια ανταγωνιστική ομάδα και σε δεύτερη φάση, εφόσον δέσουμε σαν ομάδα και ενσωματωθούν και τα νέα κορίτσια στον τρόπο παιχνιδιού μας, να θέσουμε ακόμα υψηλότερους στόχους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected