Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα σοκ δεν έχουν τέλος : Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Δημήτρης Σωτηρίου

Νέο σοκ στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του starpsorts.gr, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Κυρτώνη Φθιώτιδας, υπέστη ανακοπή καρδιάς στα Χανιά, όπου υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί σε Αταλάντη (νταμπλ στη Φθιώτιδα), Οπούντιο Μαρτίνου, Δάφνη Λιβανατών, Άρη Αγίου Κωνσταντίνου, ομάδες υποδομής του Λεβαδειακού και στις μικτές της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής Νεροκούρου (Α ΕΠΣ Χανίων).

Η τραγική είδηση της απώλειας του, σκόρπισε θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου θα διερευνηθούν από το Αστυνομικό Τμήμα Χανίων.

H ανακοίνωση του Ηρακλή Νεροκούρου :

“Είναι κάποιες στιγμές που ένα γεγονός σε σοκάρει τόσο βαθειά που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείς… Χτες βράδυ χάσαμε απρόσμενα ένα δικό μας παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας, υπέδειξε πως πρέπει να είναι ένας αθλητής μέσα και έξω από το γήπεδο. Λυπόμαστε βαθύτατα για τον απρόσμενο χαμό του και εκφράζουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό σου ταξίδι Δημήτρη..”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected