Basket

Αετοί Βέροιας : Κράτησαν Μητακίδη, αποχαιρέτισαν Σαχμπατιάν

Ένας ακόμη αθλητής παραμένει στο ρόστερ των Αετών Βέροιας, την ώρα που αποχωρεί από τους “ασπρόμαυρους” ο Χάρης Σαχμπατιάν.

Μετά τους Βασίλη Σαζακλίδη, Άγγελο Γάτσο, Αντώνη Δαχρετζή, Γιώργο Κόκκινο και Γιάννη Παπαδόπουλο η ομάδα της Βέροιας κράτησε στο δυναμικό της και τον Νίκο Μητακίδη.

Ο ύψους 2.04 guard, γεννημένος στις 28/1/1997, προέρχεται από τον Αχιλλέα Τριανδρίας της γειτονικής Θεσσαλονίκης, ενώ παλαιότερα έπαιξε και σε ομάδες του εξωτερικού, όπως η Cuxhaven BasCats της Regionaliga στη Γερμανία, η Corrato στην Ιταλία αλλά και η LBBA του Λουξεμβούργου, όπου βρέθηκε σε ηλικία 19 ετών, μετά την παρουσία του σε όλα τα τμήματα υποδομής του Μαντουλίδη.

Την ίδια ώρα, ο Χάρης Σαχμπατιάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του στους Αετούς Βέροιας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο NorthBasket (ΕΔΩ)

Αναλυτικά :

“Στην ομάδα μας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Νίκος Μητακίδης. Ξεχωρίζει για το πάθος και την εξαιρετική του άμυνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.”

“Η ομάδα μας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Χάρη Σαχμπατιάν. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P