Κατηγορίες
Basket

Champions League: Έμαθαν τους αντιπάλους τους ΑΕΚ, Προμηθέας, Περιστέρι και Κολοσσός, στα μέτρα του ΠΑΟΚ ο προκριματικός

Έγιναν γνωστοί πριν λίγη ώρα οι αντίπαλοι των ΑΕΚ, Προμηθέα Πατρών, Περιστερίου και Κολοσσού Ρόδου στους ομίλους του Basketball Champions League.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Ρίγα, τη Ράματ Γκαν και μια ομάδα από τον προκριματικό γύρο στο 5ο όμιλο. Από την άλλοι οι Πατρινοί κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο με τις Γαλατασαράι, τη Ράστα Φέχτα και μια ομάδα από τον προκριματικό γύρο.

Δύσκολο έργο για τους Ροδίτες που θα βρουν μπροστά τους στο Group C την Τενερίφη, την Πίναρ Καρσίγιακα και τη Σεντ Κουεντίν από τη Γαλλία και τέλος το Περιστέρι θα βρεθεί στον 8ο όμιλο με τη Μούρθια (Ισπανία), τη Μανίσα (Τουρκία) και την FMP (Σερβία).

Αναλυτικά οι όμιλοι

3ος όμιλος

Τενερίφη
Καρσίγιακα
Κολοσσός Ρόδου
Σεντ Κουεντίν

4ος όμιλος

Γαλατάσαραϊ
Ράστα Φέχτα
Προμηθέας Πάτρας
Νικητής 2ου προκριματικού

5ος όμιλος

ΑΕΚ
Ρίγα
Ράματ Γκαν
Νικητής 4ου προκριματικού

8ος όμιλος

Μούρθια
Περιστέρι
FMP
Μανίσα

ΠΑΟΚ: Στα μέτρα του η κλήρωση!

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απευθείας στα ημιτελικά των προκριματικών, κάτι που σημαίνει πως θέλει δύο νίκες για να βρεθεί στη φάση των ομίλων.

Στα ημιτελικά των προκριματικών (15-22 Σεπτεμβρίου) ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον νικητή του Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία) και εφόσον προκριθεί θα παίξει στον «τελικό» με τον νικητή του Πετκιμσπόρ (Τουρκία) – Ντεν Μπος (Ολλανδία) ή τη Σολέ (Γαλλία).

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο αγώνες και δύο νίκες για να φτάσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους και στην πρόκριση στους «32» της κανονικής περιόδου του BCL.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected