Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφών συνέχεια για την Athens Kallithea, δικός της και ο Bernabé Barragán

Μετά τους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Γιάννη Γκέλιο, η Athens Kallithea πραγματοποίησε την τρίτη της μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Μπερναμπέ Μπαραγάν, γνωστού ως Bernabé, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Αλμπαθέτε της Segunda División την 1η Ιουλίου 2024, με την προϋπόθεση της επιτυχούς ολοκλήρωσης των ιατρικών εξετάσεων.

Γεννημένος στο Los Palacios y Villafranca στην επαρχία της Σεβίλλης, ο Μπερναμπέ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της γενέτειράς του, Ρεάλ Μπέτις, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Β ομάδα στην τρίτη κατηγορία σε ηλικία 18 ετών, και μετρώντας συνολικά 11 συμμετοχές με τις ρεζέρβες κατά τις σεζόν 2011/12 και 2012/13, πριν φύγει για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μπερναμπέ πέρασε τέσσερις σεζόν στη Μαδρίτη, προπονούμενος τακτικά με την πρώτη ομάδα, ενώ παράλληλα διεκδικούσε χρόνο συμμετοχής με τη Β ομάδα κατά την περίοδο 2013/14 έως 2016/17.

Αφού πήγε στην Χιμνάστικ τον Ιούλιο 2017, ο Μπερναμπέ έγινε τακτικός βασικός για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετρώντας 23 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 32 γκολ, κράτησε έξι clean sheets) στη Segunda División τη σεζόν 2018/19 και 28 συμμετοχές ως βασικός (δέχθηκε 38 γκολ, κράτησε πέντε clean sheets) στη Segunda División B τη σεζόν 2019/20.

Τον Αύγουστο 2020, ο Μπερναμπέ επέστρεψε στη Segunda División με την Αλμπαθέτε. Πήρε γάντια βασικού στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, αλλά μέχρι τότε ο σύλλογος όδευε ήδη προς τον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία. Την επόμενη σεζόν, όμως, ο Μπερναμπέ επιλέχθηκε για αρχηγός της ομάδας και βοήθησε την Αλμπαθέτε να επιστρέψει στη Segunda División, έχοντας δεχθεί μόλις 17 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets σε 25 αγώνες.

Διατήρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την ομάδα στη Segunda División τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας συνολικά 55 συμμετοχές ως βασικός, έχοντας δεχθεί 68 γκολ και κρατώντας 14 clean sheets.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P