Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ο Ατρόμητος Διαβατού με την… αύρα της Ρέιντζερς!

Ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό και με μεγάλη θέληση να ασχοληθεί ενεργά με την προπονητική, είναι ο νέος τεχνικός του Ατρόμητου Διαβατού.

Ο λόγος για τον Ανέστη Αργυρίου, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά σε πάγκο ως πρώτος προπονητής, λίγες μέρες πριν λάβει και επίσημα στην κατοχή του το δίπλωμα UEFA B.

Ο 36χρονος προπονητής, που διετέλεσε μέλος στο team της Ακαδημίας της ΑΕΚ Βέροιας, έχει σημαντικές παραστάσεις από τα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Βέροιας και σταδιακά ανέδειξε το ταλέντο του, όταν το 2007 εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής έγινε το εφαλτήριο του για τη μετέπειτα πορεία του και το 2010 ήταν η σειρά της ΑΕΚ να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, κάνοντας τον μέλος του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ.

Με τον “δικέφαλο” είχε 17 συμμετοχές, μία εκ των οποίων κόντρα στην Άντερλεχτ για τους ομίλους του Champions League (3-0, 21/10/2010), για να έρθει στη συνέχεια η άκρως τιμητική πρόταση της Ρέιντζερς.

Στη Σκωτία έπαιξε σε 27 ματς, λατρεύτηκε από τους φίλους της ομάδας και μάλιστα στο Άιμπροξ είχε δημιουργηθεί και fun club του Ανέστη Αργυρίου, δείγμα της μεγάλης αγάπης προς το πρόσωπο του.

Ακολούθησε η παρουσία του στην Πολωνική Zawisza Bydgoszcz (9 συμμετοχές), Εθνικό Άχνας. Αγροτικό Αστέρα, Αλμωπό Αριδαίας και Ηρακλή.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου :

“Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά προ διετίας για να αναγεννήσουμε ένα ιστορικό ερασιτεχνικό σωματείο.

Σταθερά, προσηλωμένα και συγκροτημένα Ποδοσφαιριστές, Προπονητής και Διοίκηση φέραμε τον Ατρόμητο εκεί που ανήκει.

Στόχος μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για τη λειτουργία ενός Συλλόγου σε πλαίσια ευγενούς άμιλλας και συνεισφοράς στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Για αυτό από σήμερα παραδίδουμε τα κλειδιά του σχεδιασμού και της υλοποίησης στον Ανέστη Αργυρίου.

Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αφοσιωμένος και προσηλωμένος στο έργο που του ανατίθεται και γνώστης του ερασιτεχνικού, αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει πλούσια αγωνιστική παρουσία (Πανθρακικός, ΑΕΚ, Ρέιντζερς κ.α.), ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει τον Ατρόμητο Διαβατού, μαζί με τους εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές της Ομάδας, ένα σκαλί ψηλότερα.

Ανέστη, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου Διαβατού, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στους ανθρώπους της Ομάδας και σου ευχόμαστε καλή, υγιή και με πολλές επιτυχίες χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected