Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας και το διοικητικό πλάνο της επόμενης μέρας (photos+vid)

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η ΓΣ της ΑΕ Αλεξάνδρειας, με θέματα τον οικονομικό και αγωνιστικό απολογισμό της πετυχημένης χρονιάς που έκλεισε με την άνοδο στη Γ Εθνική, καθώς και τα σχέδια της διοίκησης για τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άντρας των “πράσινων” Τάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε ξεχωριστά σε όλους τους συνεργάτες του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον αδικοχαμένο Άκη Τσιρίκα, αποδίδοντας την επιτυχία στο μεράκι που υπήρχε από την αρχή της προσπάθειας που στέφθηκε με την επιτυχία της ανόδου.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, που έδειξε στα παιχνίδια των μπαράζ ότι αν θέλει μπορεί να βρίσκεται κοντά της, κάτι που φάνηκε στα κρίσιμα ματς με Αιγινιακό και Μουδανιά, εκεί που κρίθηκε και η άνοδος.

Αναφέρθηκε και με νούμερα στο μπάτζετ της χρονιάς που πέρασε και έκλεισε χωρίς να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ υπήρξε τοποθέτηση και διάλογος για την αγωνιστική σεζόν που ξεκινά.

Όπως είπε, το όνειρο του ως παράγοντας, που ενδεχομένως είναι όνειρο και άλλων ανθρώπων, είναι η ομάδα να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες.

Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, των επιχειρηματιών του Δήμου, αλλά και της δημοτικής αρχής ώστε η αρμάδα να μην αποτελέσει ασανσέρ μεταξύ της Γ Εθνικής και της τοπικής κατηγορίας.

Από την πλευρά του Δήμου, τοποθετήθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Ελένη Λαφαζάνη που ήταν παρούσα στην πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου με τη διοίκηση της ομάδας και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι κοντά στην ομάδα στο μέτρο του δυνατού.

Όπως όλα δείχνουν η προσπάθεια των διοικούντων ήδη έχει ξεκινήσει για το χτίσιμο της νέας ομάδας και αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρχουν πολλά μέτωπα σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο που πρέπει να καλυφθούν.

δείτε φωτογραφίες στο anepikairos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected