Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με ακόμα υψηλότερο κίνητρο ο Άρης Πετρούπολης : Νέος προπονητής ο Νίκος Παντέλης!

Ο Άρης Πετρούπολης βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν κι αυτό φαίνεται όχι μόνο με τις μέχρι τώρα κινήσεις στο έμψυχο δυναμικό αλλά και με τη συμφωνία του με τον Νίκο Παντέλη.

Ο νέος μας προπονητής αποτελεί από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και τον ρέκορντμαν συμμετοχών σε πάγκους ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μάλιστα ο Άρης Πετρούπολης θα είναι η 25η ομάδα που θα εργαστεί ο Νίκος Παντέλης, επιβεβαιώνοντας με αυτό το τρόπο περίτρανα ότι αποτελεί έναν από τους πιο πεπειραμένους προπονητές που εργάζονται αυτή τη στιγμή στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Μάλιστα στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει καθίσει 377 φορές σε πάγκους ομάδων πανηγυρίζοντας 130 νίκες, 109 ισοπαλίες και 138 ήττες έχοντας δουλέψει για 16 έτη και σε 14 ομάδες. Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής έχει καθίσει σε 13 πάγκους ομάδων μετρώντας 273 συμμετοχές με απολογισμό 105 νίκες, 98 ισοπαλίες και 70 ήττες.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο Νίκος Παντέλης έχει εργαστεί σε Κέρκυρα, Αθηναϊκό, Κερατσίνι, Λαμία, Αθηναϊκό, Άγιο Δημήτριο, Χαλκίδα, Ηλυσιακό, Πανιωνιο, Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Γλυφάδα, Ηρακή Ψαχνών, Πανιωνιο, Πανηλειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Παναργειακό, Φωστήρα, Χανιά, Διαγόρα Ρόδου, Ιάλυσο, Σαντορίνη και Αιγάλεω.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected