Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με τον Πάρη Ανδράλα τη νέα σεζόν η Κόρινθος, τέσσερις οι μεταγραφές

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάρη Ανδράλα, ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/6) ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Οι δευτεραθλητές της Γ Εθνικής έδωσαν τα χέρια με τον 45χρονο προπονητή, ο οποίος εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Προοδευτική και παλαιότερα σε Διαγόρα, Λαμία, Αστέρα Ιτέας, Φωστήρα, Ρόδο και Προοδευτική U19.

Την ίδια ώρα, αποκτήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο Θοδωρής Αλμπάνης και ο Ιάσων Γλυνός, ο 23χρονος αμυντικός από τον ΑΟ Υπάτου, παλαιότερα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο κύριος Πάρης Ανδράλας.

Ο Πάρης Ανδράλας μετά από μια σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής ανήκει στη νέα γενιά ταλαντούχων προπονητών και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει σημαντική παρουσία ως πρώτος προπονητής σε ομάδες της Super League 2 και σε ομάδες της Γ Εθνικής που πρωταγωνίστησαν.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και από σήμερα μαζί με το ΔΣ του ΠΑΣ Κόρινθος θα αρχίσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Ήδη από το ρόστερ της περσινής σεζόν έχουν ανανεώσει οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές Διάσσινος, Νικολάου, Τριαντάφυλλος, Μερκούρης, Παπανικολάου, Κουτσούμπελας, Τσέλιος και ο επίλεκτος ποδοσφαιριστής μας Δερμιτζάκης και αναμένεται συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας Αργυρόπουλο και άλλους δύο νεαρούς του προηγούμενου ρόστερ και έχουν ήδη αποκτηθεί οι Αλμπάνης, Ντιμπισίδης, Μαγγανάς και αμυντικός μέσος Ιάσων Γλυνός και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ το οποίο με απαίτηση του κυρίου Αντράλα, δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους 25 παίκτες”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected