Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζει στον Πανιώνιο ο Ζούλιας, αποχωρεί ο Μπρέγκου

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο προχωράει καθημερινά και όπως φαίνεται το επίπεδο ετοιμότητας για τη νέα σεζόν είναι ιδιαίτερα προχωρημένο.

Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Μάριος Μπίλιος, μιλώντας στη Web TV του panionianea.gr και την “Πανιώνια Εκπομπή”.

Πιο συγκεκριμένα, ο team manager του Ιστορικού τόνισε πως ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται στο 75%, κάτι που έχει να κάνει με την ολοκλήρωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Μπίλιος στην εκπομπή, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο είναι ο Θοδωρής Ζούλιας.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι από τους παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη ημέρα του Ιστορικού στη Γ’ Εθνική και κατά γενική ομολογία κάθε χρόνο βελτιώνεται και γίνεται όλο και καλύτερος.

Η διαφαινόμενη παραμονή του, λοιπόν, στη Νέα Σμύρνη είναι πολύ σημαντική και παράλληλα είναι μία επιβράβευση για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί με την κυανέρυθρη φανέλα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από εκεί και πέρα, τον ίδιο δρόμο είναι πιθανό να ακολουθήσει και ο Παναγιώτης Ξυγκόρος, ο οποίος θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Τέλος, όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναμένεται να διεξαχθεί στην Πορταριά του Πηλίου, με τις ημερομηνίες ακόμα να μην έχουν γίνει γνωστές.

Τίτλοι τέλους για Μπρέγκου στον Πανιώνιο

Ο Ρακίπ Μπρέγκου αποτελεί παρελθόν για τον Πανιώνιο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γνωστοποίησε ο ίδιος την είδηση μέσα από τα social media.

Ο δυναμικός μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας στη δύσκολη τετραετία της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, ήταν ο αρχηγός του Ιστορικού τη σεζόν που μας πέρασε.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Ύστερα από 9 χρόνια στην οικογένεια του Πανιώνιου ήρθε η στιγμή να χωριστούν οι δρόμοι μας, έπειτα από 4 χρόνια ψυχικού και αγωνιστικού Γολγοθά καταφέραμε να πάμε ένα βήμα πιο κοντά τον Πανιώνιο στην Α Εθνική , και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και εγώ σε αυτόν τον κοινό παρονομαστή της ανόδου.

Με πολλά δάκρυα χαράς θυμού και λύπης όλες αυτές τις χρονιές παίρνω μόνο εμπειρία και κοιτάω μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της ομάδας, τους συμπαίκτες μου που ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια μαζί, το προπονητικό σταφ που σε ό,τι χρειαστήκαμε ήταν εκεί.

Δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected