Κατηγορίες
Super League 1

Μπέος στη Γ.Σ. της ΕΠΟ: «Γονιός κατήγγειλε ότι του ζήτησαν λεφτά για να πάρουν τον γιο του στην Εθνική Νέων»!

Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε και πήρε τον λόγο για να μιλήσει στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στα άλλα ο ισχυρός άνδρας του Βόλου – που κατηγόρησε για έπαρση τους ανθρώπους της διοίκησης της ΕΠΟ – επισήμανε ότι «γνωρίζουμε πώς βρίσκετε εδώ και πώς εκλέγεστε. Εσείς επιτρέψατε τον Μάνταλο. Εύχομαι και ελπίζω η νέα τάξη πραγμάτων. Εσείς επιτρέψατε να ορίζουν τον Μάνταλο και να ορίζουν τον προπονητή της Εθνικής ανδρών. Γονιός κατήγγειλε (στον πρόεδρο της ΕΠΟ) ότι του ζήτησαν λεφτά για να πάρουν τον γιο του στην Εθνική Νέων. Μέχρι και τους δικαστές πιάσατε για να ρίξουν τον Βόλο.

Το αγαπάω το ποδόσφαιρο. Φυλακή πήγα για το ποδόσφαιρο. Δεν ντρέπομαι για το ποδόσφαιρο. Αθωώθηκα. Εσείς παίρνατε χαρτάκι (απευθυνόμενος και προς τον Δανιήλ από τη διοίκηση της ΕΠΟ που είχε μιλήσει). Για το ποιος θα είναι που.

Δεν είναι απαραίτητο ο Εκτελεστικός να έχει παίξει ποδόσφαιρο. Να είναι ικανός πρέπει. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τις άλλες ομάδες που κάνουν ανταγωνιστικό το ποδόσφαιρο και να δώσουμε συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τις επιτυχίες τους. Επιτέλους ένας τελικός να είναι γιορτή. Δεν είμαστε ικανοί ούτε αυτό να κάνουμε. Ελπίζω και εύχομαι η νέα τάξη πραγμάτων να κάνετε ομελέτα με αυγά και όχι δημόσιες σχέσεις».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected