Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Στον νεοφώτιστο Ηρακλή ο Παντελής Κρυστάλλης

Ο πρωταθλητής Σερρών, Ηρακλής Αμμουδιάς ανακοίνωσε τον προπονητή με τον οποίο θα συνεργαστεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική.

Ο λόγος για τον Παντελή Κρυστάλλη, τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση της ομάδα μας μετά από συζητήσεις με αρκετούς προπονητές πήρε ομόφωνα την απόφαση να συνεργαστεί με ένα νέο προπονητή, με ένα “δικό της” παιδί που ξέρει πολύ καλά την ομάδα μας αλλά και τους ποδοσφαιριστές της, ένας νέος προπονητής με όρεξη και διάθεση που σαν στόχο για τη φετινή χρονιά είναι ο Ηρακλής Αμμουδιάς να σταθεί επάξια στη Γ Εθνική.

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς θα αποτελέσει το τέταρτο σταθμό στην προπονητική του καριέρας μετά από μια 16ετή πορεία στα ελληνικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.

Μετά το τέλος της καριέρας του σαν ποδοσφαιριστής ο Παντελής ανέλαβε σαν πρώτος προπονητής την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα το 2018, στη συνέχεια για δυόμιση χρόνια στον Κεραυνό Μεγαλοχωρίου, την χρονιά 2022-23 ανέλαβε τον Ηρακλή Αμμουδιάς και κάθισε στο πάγκο μόλις για 6 παιχνίδια με απολογισμό 5 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ την περσινή χρονιά κάθισε στον πάγκο του Πυθαγόρα Καλών Δένδρων όπου έκανε μια εξαιρετική σεζόν.

Παντελή σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς και σου ευχόμαστε ολόψυχα πάντα τα καλύτερα.

Επίσης, η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς θέλει να ευχαριστήσει όλα τα γραφεία μάνατζερ που το τελευταίο διάστημα επικοινώνησαν μαζί μας και μας πρότειναν αξιόλογους προπονητής αλλά και παίκτες για τη στελεχώσει του φετινού ρόστερ της ομάδας μας.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή από τον Παντελή Κρυστάλλη σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις παικτών αλλά και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι πρώτες πολύ δυνατές μεταγραφές του Ηρακλή Αμμουδιάς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected