Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Για τέταρτη χρονιά στο Ρέθυμνο η Δήμητρα Μαρκουτσά

Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) την επέκταση της συνεργασίας με τη Δήμητρα Μαρκουτσά.

Η 21χρονη μεσοεπιθετικός, που θα συνεχίσει για 4η σεζόν, είχε μια γεμάτη χρονιά με τον ΑΟ ΡΕΑ με 6 γκολ και 8 ασίστ, ούσα μία από τις πρωταγωνίστριες που οδήγησαν την ομάδα στην 5η θέση της Women’s Football League.

Οι δηλώσεις της :

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για 4η συνεχόμενη φορά στη ΡΕΑ. Έχουμε μια ομάδα με ποιητικές παίκτριες και εμπιστευόμαστε και τις επιλογές που έκανε το επιτελείο της ομάδας. Ανυπομονώ να συναντηθούμε όλοι μαζί για την προετοιμασία να γνωρίσουμε τα καινούργια κορίτσια και να ξεκινήσει η χρονιά μας όμορφα.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ήξερα πως θα δυσκολευτώ να φύγω. Έγινε μια φορά και οι δρόμοι με ξανάφεραν πίσω. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν τη ζωή. Το Ρέθυμνο πλέον έχει μπει στην καρδιά μου, ό,τι και να γίνει στη συνέχεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα ξεχάσω. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τη μέρα που ήρθα και συνεχίζω να μαθαίνω. Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω κοιτάω το τώρα και προχωράμε δυναμικά.

Για τη σεζόν που μας έρχεται έχω πολλές προσδοκίες και φουλ θετική ενέργεια. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο πέρα από την τριάδα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected