Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Κράτησε και την Παπαδοπούλου ο ΠΑΟΚ

Μετά τις Νικολέτα Καλέση, Μαρκέλλα Κοσκερίδου, Ντάνι Νόιχαους και Έμιλι Χέμβαλ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε μία ακόμη ανανέωση συνεργασίας.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Παπαδοπούλου, τη διεθνή επιθετικός, γεννημένη το 2003, η οποία συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη συνολικά, σε μία σεζόν στην οποία πέτυχε κομβικά τέρματα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League, τα οποία συνέβαλλαν στην κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Αντιγόνη Παπαδοπούλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που θα ανήκω και του χρόνου στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η προηγούμενη χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με την κατάκτηση του «νταμπλ» και οφείλουμε να διατηρήσουμε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και φέτος, έχοντας παράλληλα μία θετική πορεία στο Champions League. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, τον προπονητή, και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξη στο πρόσωπο μου, και να ευχηθώ μία χρονιά επιτυχημένη, χωρίς τραυματισμούς!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected