Κατηγορίες
Super League 1

Βαριά ήττα στο πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ (vids)

Εμφανώς ανέτοιμη, όντας άλλωστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 6-0 από τη σαφώς πιο έτοιμη Άλκμααρ, στο πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε πολλούς διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους.

Η Ένωση με λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι δυσκολεύτηκε να αντιμετωπίσει την πίεση ψηλά της ολλανδικής ομάδας, η οποία είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων από το πρώτο μέρος κατά το οποίο η ΑΕΚ είχε δύο μεγάλες στιγμές που δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε όλα τα πρόσωπα, με αρκετούς παίκτες της Β’ ομάδας να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Επόμενο φιλικό της ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη (3/7, 14:00) με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ.

Το φιλμ

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ΑΕΚ, με τον Γαλανόπουλο να μην μπορεί να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, από θέση τετ-α-τετ, στο 3ο λεπτό.

Ο Φαν Μπόμελ μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Θεοχάρη στο 10ο λεπτό για το 1-0.

Άλλο ένα χαμένο τετ-α-τετ, από πλευράς ΑΕΚ, αυτή τη φορά από τον Μάνταλο, που νικήθηκε από τον κίπερ των Ολλανδών.

Με ένα ακόμη κλέψιμο, οι Ολλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Ζέεφουικ «εκτέλεσε» από πλεονεκτική θέση τον Θεοχάρη για το 2-0, στο 27ο λεπτό.

Ο Μπούρμεστερ έφτασε απέναντι από τον Θεοχάρη και με ένα τρομερό σκαφτό σουτ, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Έλληνα κίπερ και έγραψε το 3-0, στο 43ο λεπτό.

Μετά από λάθος του Ραντόνια, η Άλκμααρ βγήκε για άλλη μία φορά στην αντεπίθεση και ο Μάινανς έκανε το 4-0, στο 63ο λεπτό.

Ο Φαν Μπορόντερε πάτησε μέσα στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία, έκανε το 5-0, στο 88ο λεπτό.

Τη χαριστική… βολή έριξε στο 89’ ο Κάσιους γράφοντας το τελικό 6-0.

Η σύνθεση της ΑΕΚ : Θεοχάρης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Φερνάντες, Ελίασον, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία. Αγωνίστηκαν και οι Αγγελόπουλος, Πήλιος, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Ζίνι, Τσιλούλης, Μαχαίρας, Θεοδωρίδης, Κάτσικας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected